AliExpress - онлајн продавница на достапни производи што секој ги знае

Нема ниту еден корисник на Интернет кој никогаш не го посетил пазарот наречен AliExpress. Ова е глобална виртуелна платформа за продажба на разни артикли за производство на кинески производи. Предноста на онлајн продавницата е буџетот на производите. Невозможно е да не се спомене огромниот асортиман на светскиот лидер во трговијата преку Интернет.

Алиекспрес продава стока на мало и на големо. Интернет-проектот АлибабаГруп се смета за еден од најпосетуваните веб-ресурси, а исто така се разликува во неговата функционалност (автоматски превод на информации за страниците на различни јазици, присуство на филтри за сортирање на позиции, итн.).

AliExpress , можете да купите кој било производ претставен на страницата

Услугата автоматски преведува податоци за секоја единица на онлајн платформата, така што корисниците ќе имаат можност да ги проучуваат карактеристиките на производите, да се распрашуваат за достапните големини, итн.

Одете во Али експрес

Кој е асортиманот на онлајн продавница составена?

Каталогот АлиЕкспрес содржи 13 тематски делови - список на категории им се нуди на клиентите од десната страна,
што е погодно за пронаоѓање на потребните производи. На почетокот на списокот се апарати за домаќинство, телефони, персонални компјутери, канцелариска опрема и електронски производи,
бидејќи тие се најголема побарувачка кај потрошувачите. Купете на AliExpress нови мобилни модели и други технолошки чуда не се
ќе биде на трудот:

  • На врвот на главната страница е лентата за пребарување;
  • Во присуство на подкатегории на нови производи, попусти во последен момент, итн .;
  • Постои економски избор на производи по цена од "до 5 американски долари".

Навигација за корисниците на онлајн платформата AliExpress во рубли

Тематските делови предвидуваат дополнително сортирање на производи во детални групи. Категоријата „сите за деца“ автоматски ги дели понудите од производителите од Кина, формирајќи тематски подгрупи (пелени, чевли, седишта за автомобили и сл.).

Омилената ставка секогаш може да се додаде во Кошницата или Моите желби. Бројот на потенцијални набавки е прикажан на горниот дел од иконата, така што по пребарувањето потрошувачот не заборави да нарача. Алиекспрес ќе биде разбирлив од првата посета, бидејќи дури и почетниците можат да донесат одлука благодарение на информативните збирки:

  • Likeе ви се допадне;
  • Препорачано

Специјални понуди за плаќање и AliExpress

Друга јачина на AliExpress е многуте начини на плаќање. Потрошувачите имаат можност да плаќаат преку банкарски картички (MasterCard, Visa, Maestro) или со користење на системи за електронско плаќање. Плаќање преку мобилен телефон и трансфер на пари се исто така достапни. За нови гости на онлајн продавницата има голем број на специјални. предлози што ќе ви помогнат да заштедите на вашите први и последователни набавки:

  • Купони за почетници;
  • Бонуси за регистрација на порталот;
  • Попусти за инсталирање на апликацијата.

Пример за промоција на пребарување е проектот AliExpress. Официјалната веб-страница со јасен интерфејс, лесна навигација, импресивен број понуди од кинески производители, удобно сортирање на стоки во категории - и ова не е целиот список на предности на платформата за тргување преку Интернет.

Нашиот тим е еднаков на лидерите на Интернет-просторот. Ние сме услуга со уникатни технички способности, што придонесува за брзо промовирање на страницата во ТОП. Апсолутна гаранција за резултатот - во случај на неисполнување на роковите целосна наплата! Обидете се за повеќе - верувајте во професионалци за оптимизација на пребарувачот!

Одете во Алиекспрес