AliExpress - një dyqan online i produkteve të përballueshme që të gjithë e dinë

Nuk ka asnjë përdorues të Internetit që kurrë nuk ka vizituar një treg të quajtur AliExpress. Kjo është një platformë globale virtuale për shitjen e njësive të ndryshme të mallrave të prodhimit kinez. Avantazhi i një dyqani në internet është buxheti i produkteve. Shtë e pamundur të mos përmendim asortimentin e madh të liderit botëror në tregtimin në internet.

Aliexpress shet mallra me pakicë dhe me shumicë. Projekti i Internetit AlibabaGroup konsiderohet një nga burimet më të vizituara në internet, dhe gjithashtu ndryshon në funksionalitetin e tij (përkthimi automatik i informacionit të faqes në gjuhë të ndryshme, prania e filtrave për renditjen e pozicioneve, etj.).

AliExpress , ju mund të blini çdo produkt të paraqitur në faqe

Shërbimi përkthen automatikisht të dhëna për secilën njësi të platformës online, në mënyrë që përdoruesit të kenë mundësinë të studiojnë karakteristikat e produkteve, të pyesin për madhësitë e disponueshme, etj.

Shkoni tek Ali Express

Cila është asortimenti i një dyqani online të përbërë?

Katalogu AliExpress përmban 13 seksione tematike - një listë e kategorive u ofrohet klientëve në të djathtë,
i cili është i përshtatshëm për gjetjen e produkteve të nevojshme. Në fillim të listës janë pajisjet shtëpiake, telefona, PC, pajisje zyre dhe mallra elektronike,
pasi ato janë më të kërkuara në mesin e konsumatorëve. Bleni në AliExpress modele të reja celulare dhe çudira të tjera teknologjike nuk janë
do të arrijë në punë:

  • Në krye të faqes kryesore është një shirit kërkimi;
  • Në prani të nënkategorive të produkteve të reja, zbritje të minutës së fundit, etj .;
  • Ekziston një përzgjedhje ekonomike e produkteve me një çmim prej "deri në $ 5".

Navigimi për përdoruesit e platformës në internet AliExpress në rubla

Seksionet tematike sigurojnë një renditje shtesë të produkteve në grupe të detajuara. Kategoria "gjithçka për fëmijë" ndan automatikisht oferta nga prodhuesit nga Kina, duke formuar nëngrupe tematike (pelena, këpucë, ulëse makine, etj.).

Një artikull i pëlqyer gjithmonë mund të shtohet në Shportë ose Dëshirat e Mia. Numri i blerjeve të mundshme shfaqet në krye të ikonës, në mënyrë që pas kërkimit të konsumatorit të mos harroni të vendosni një porosi. Aliexpress do të jetë i kuptueshëm nga vizita e parë, pasi edhe fillestarët mund të marrin një vendim falë koleksioneve informuese:

  • Do të të pëlqejë;
  • Recommended.

Pagesa dhe Ofertat Speciale të AliExpress

Një tjetër forcë e AliExpress është shumë mënyra e pagesës. Konsumatorët kanë mundësinë të paguajnë me kartat bankare (MasterCard, Visa, Maestro) ose duke përdorur sisteme elektronike të pagesave. Pagesat përmes telefonit celular dhe transferimi i parave janë gjithashtu në dispozicion. Për mysafirët e rinj të dyqanit në internet ka një numër specialesh. sugjerime që do t'ju ndihmojnë të kurseni blerjet tuaja të para dhe të mëvonshme:

  • Kuponë për fillestarët;
  • Bonuse për regjistrim në portal;
  • Zbritje për instalimin e aplikacionit.

Një shembull i promovimit të kërkimit është projekti AliExpress. Uebfaqja zyrtare me një ndërfaqe të qartë, navigacion të lehtë, një numër mbresëlënës të ofertave nga prodhuesit kinezë, renditje të përshtatshme të mallrave në kategori - dhe kjo nuk është lista e tërë e avantazheve të një platforme tregtare online.

Ekipi ynë është i barabartë me udhëheqësit e hapësirës së Internetit. Ne jemi një shërbim me aftësi teknike unike, i cili kontribuon në promovimin e shpejtë të sitit në TOP. Garanci absolute e rezultatit - në rast të mos përmbushjes së afateve, rimbursim i plotë! Përpiquni për më shumë - besoni profesionistëve të optimizmit të motorit të kërkimit!

Shkoni në Aliexpress